Ondersteuning voor zelfplaatsers

De ramen en deuren voor zelfplaatsers zijn van uitmuntende en professionele kwaliteit en worden steeds op maat gemaakt, volledig naar wens.

Ondersteuning voor, tijdens en na plaatsing. Dat is Bestt.

De ramen en deuren voor zelfplaatsers zijn van uitmuntende kwaliteit en worden steeds op maat gemaakt zoals u dat wenst. Wij hanteren korte levertijden.

We leveren zowel aan particulieren als professionals. Bij Bestt bestellen is bestellen in volledig vertrouwen. Naast onze scherpe prijzen en topkwaliteit, onderscheiden we ons van de concurrentie met zes onmiskenbaar sterke punten:

1. Professionele begeleiding

Professionele begeleiding op de werf voor de keuze van het type raam, de materiaalkeuze, de keuze van de opbouw, kleurkeuze, deurkeuze enzovoort. U kan steeds rekenen op onze ervaring en vakmanschap.

2. Duidelijke offerte

Professionele opmaak en bespreking van onze duidelijke offerte. Deze bespreking doen wij bij u aan huis of in ons eigen huiskantoor, met de nodige demo onderdelen en fotobegeleiding.

3. Ondersteuning

Na bestelling bieden we ondersteuning door middel van een handleiding voor het plaatsen van ramen, deuren en het afstellen daarvan. Indien nodig worden dorpelplannen ter beschikking gesteld, hoe rolluikopening voorzien, enz. We zijn ook steeds telefonisch te bereiken.

4. Professionele opmeting van de bestelde goederen

 

5. Plaatsingspakket

We bieden een mogelijkheid tot het kiezen van een bijkomend plaatsingspakket met professionele en gekende producten. De inhoud van het plaatsingspakket is afhankelijk van de omvang van uw bestelling. We voorzien standaard zwelband, doken, slagpluggen voor doken, professionele pur, silicone, reinigingsdoekjes voor pur  en silicone, vulblokjes, bevochtiger. Kortom, alles om uw elementen snel en goed te plaatsen.

6. Ondersteuning bij u op de werf

Begeleiding van A tot Z. Dat kan gaan van opmetingen, ondersteuning bij het plaatsen,… Dit kan zonder meerprijs maar is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Contacteer ons voor meer info.

 

Contacteer ons

12 + 4 =

Jos Verlindenstraat 96, 3910 Pelt, België

0032 (0)11 17 04 04

info@bestt.be

BE 0766 261 990